23 oktober 2024 Gebruikers online: 28
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Hart voor Hem met spreker Wim Grandia

Geplaatst op: 21 oktober 2024

(Ingezonden) In een wereld waarin persoonlijke groei en verbinding steeds belangrijker worden, biedt de mannenbeweging Hart voor Hem een unieke en inspirerende omgeving voor mannen om samen te komen en te groeien. Deze beweging richt zich op het versterken van de onderlinge band tussen mannen en het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling.

Hart voor Hem organiseert regelmatig bijeenkomsten waar mannen openhartig kunnen praten over hun ervaringen, uitdagingen en ambities. Deze bijeenkomsten worden gekenmerkt door inspirerende sprekers, interactieve sessies en waardevolle gesprekken die mannen motiveren en inspireren om het beste uit zichzelf te halen.

Op 8 november staat ons volgende Hart voor Hem event alweer gepland. Wim Grandia komt spreken. Wim is een veelgevraagd spreker in Nederland en is de laatste tijd vooral bekend door de YouTube-serie en het boek “Zie ik kom spoedig”. Over dit thema zal hij tijdens het komende event ook spreken. De avond wordt gehouden aan de Sasdijk 20 (Breman Machinery) en start om 19.30 uur.

Zet je de datum in je agenda? We kijken uit naar een prachtige avond! Voor meer informatie en aanmelding, bezoek onze website Hartvoorhem.nl en meld je aan. We zien uit naar je komst!

Team Hart voor Hem

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour