23 oktober 2024 Gebruikers online: 55
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Kunstroute 2024 met bekende en nieuwe namen

Geplaatst op: 9 oktober 2024

Na een succesvolle editie in 2022, kan er op 19 en 20 oktober van 11.00 -17.00 uur weer een bezoek gebracht worden aan een aantal ateliers in Hasselt. Een groot aantal kunstenaars doet mee aan deze kunstroute georganiseerd door SCAB Hasselt. Al bekende kunstenaars in Hasselt maar ook nieuwe namen zijn van de partij.

Het zijn kunstenaars met verschillende disciplines zoals schilderen, tekenen, installaties en fotografie. De ateliers/huizen op de route zijn te herkennen aan een rond bord met het logo van de kunstroute (ontworpen en gemaakt door Han Ferwerda). De route voert deze keer niet alleen langs ateliers van plaatselijke kunstenaars, maar ook langs de exposities in bijvoorbeeld het Oude Stadhuis en het Teeuwland.

Flyers met de route en informatie over de kunstenaars zijn te verkrijgen bij TIP Hasselt, bibliotheek en diverse winkels in Hasselt of downloaden: https://scabhasselt.nl/wp-content/uploads/2024/10/A6-5luik-KunstRoute2024-V01.pdf. Kijk ook eens op Instagram en facebook met daarop veel achtergrondinformatie over de deelnemende kunstenaars.

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour