23 oktober 2024 Gebruikers online: 55
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Irene Hasselt start het winterseizoen met muzikaal spektakel

Geplaatst op: 7 oktober 2024

Irene in actie. Archieffoto

Nu de zomervakantie voorbij is en de scholen weer in volle gang zijn, begint ook Irene Hasselt het seizoen met een aantal feestelijke optredens. De eerste aftrap wordt verzorgd door de stageband, die samen met de jeugdband het verhaal van Robin Hood muzikaal zal begeleiden.

De Jeugdband voegt hier ondersteunende geluiden aan toe en speelt daarnaast nog twee eigen stukken onder leiding van dirigente Meike Brandt. Het voorprogramma wordt verzorgd door de Music Kids, wat belooft een gezellige en muzikale middag te worden.

Het concert vindt plaats op 19 oktober in het MFA gebouw Streukeler Veste, naast sporthal Anna van der Breggen. Het begint om 16.00 uur en eindigt om 17.30 uur. De toegang is gratis, maar aan het eind van de middag zal er een collecte gehouden worden om de onkosten te dekken.

Daarnaast heeft de Marchingband twee optredens op de planning staan. Op 16 november zij ze in Leuven aanwezig om Sinterklaas muzikaal te verwelkomen, en op 23 november doen ze hetzelfde in Kraggenburg.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour