23 oktober 2024 Gebruikers online: 56
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Derde nederlaag op rij voor Olympia’28

Geplaatst op: 5 oktober 2024

Foto: Wim Poelhekken

De eerste wedstrijden van de competitie gaan voor het eerste elftal van Olympia’28 niet voor de wind. Thuis tegen vv Ens werd zaterdag met 1-3 het onderspit gedolven en bleef de teller nog steeds op nul punten staan. 

Volgens trainer Wilco Slenderbroek zit het nogal tegen. “Na een minuut of vijftien werd uit een corner de bal door ons weggewerkt die door een speler van Ens van veraf prachtig werd ingeschoten en doel trof. Een wereldgoal die je maar zelden tegen krijgt. En dan gaat het na twee nederlagen al snel tussen de oren zitten, hoewel er zich ook betere momenten voordeden. In de tweede helft werd het door twee persoonlijke fouten 0-3 en was de wedstrijd gespeeld. Ruben Willems liet in de slotfase nog de eretreffer aantekenen: 1-3. ”

“Ten opzichte van vorig jaar missen we nog doelpuntenmakers en zitten we niet ruim in de verdedigers. We gaan ervan uit dat de selectie kwalitatief nog gaat groeien en dat de eerste punten dan wel binnenkomen. Dat geeft dan ook vertrouwen voor het vervolg. In de voorbereiding van dit seizoen wonnen we ook meerdere wedstrijden, dus het zit er wel in.”

 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour