23 oktober 2024 Gebruikers online: 39
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Hasselt’s Mannenkoor houdt jaarlijkse appelactie

Geplaatst op: 2 oktober 2024

In de week van maandag 7 oktober tot en met zaterdag 12 oktober gaan de leden van het Hasselt’s Mannenkoor weer langs de deuren voor hun jaarlijkse appelverkoop. De traditie, waarbij vers geplukte Elstar-appels worden aangeboden voor 5 euro per zak, is inmiddels een begrip in Hasselt. De opbrengst van de actie helpt het koor om de benodigde financiële middelen te verzamelen voor de kosten die zij jaarlijks maken.

Bij veel inwoners wordt de deur al spontaan geopend en ligt het geld klaar voor een snelle aankoop. Voor degenen die liever met pin betalen, is dat ook mogelijk, wel komt er dan 0,25 eurocent aan transactiekosten bij. De koorleden, die vaak een praatje maken met de buurtbewoners, hopen daarnaast ook nieuwe leden aan te trekken. Het koor repeteert iedere maandagavond in het Teeuwland en nodigt iedereen uit om eens een repetitie bij te wonen en misschien zelfs lid te worden.

Wie het koor misloopt, kan altijd via e-mail contact opnemen via hethasseltsmannenkoor@gmail.com om alsnog een zak appels te bestellen. Naast de steun voor het koor, biedt deze actie ook een kans om het lokale verenigingsleven te versterken.

Het Hasselt’s Mannenkoor
Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour