28 september 2024 Gebruikers online: 24
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Geef mening en maak kans op een reis

Geplaatst op: 27 september 2024

In de Kinderboekenweek verzorgen de bibliotheek, buurtsportcoach en JOGG Zwartewaterland op vrijdag 4 oktober 2024 van 15.00 tot 17.00 uur een ‘Lekker Eigenwijs! Sportmiddag’. Deze middag vindt plaats op de Pumptrack-baan in Hasselt.

Graag hoort de Bibliotheek Zwartewaterland wat leden en niet-leden van deze en alle andere activiteiten vinden. Wie zijn/haar mening geeft, redt één vierkante meter regenwoud en maakt bovendien kans op een reis.

Tijdens de sportmiddag zijn er diverse activiteiten voor kinderen uit groep 5 tot en met 8. Zo is er zeepjesvoetbal uit het kinderboek Zepie, touwtrekken als Pipi Langkous en boogschieten als in het kinderboek Atta. Ook zijn er digitale activiteiten met de VR-bril en Robotmuis. Voor de gezonde trek mogen de kinderen zelf een fruitspiesje maken. Wie mee wil doen, stuurt een mail naar sport@zwartewaterland.nl.

Online enquête

De Bibliotheek Zwartewaterland is dus benieuwd naar de mening van leden en niet-leden over haar brede aanbod. Deze mening geeft de bibliotheek inzicht in wat zij goed doet, wat beter kan, waar men naar op zoek is en waar minder behoefte aan is. Dat inzicht biedt de mogelijkheid om optimaal invulling te geven aan de bibliotheek van de toekomst. Wie de online enquête wil invullen, gaat via www.mijnbieb.nl/nieuws naar het bericht ‘Geef je mening en win een reis’. Deze enquête kan tot 31 oktober 2024 worden ingevuld.

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour