20 september 2024 Gebruikers online: 15
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

SCAB gaat weer van start

Geplaatst op: 4 september 2024

De SCAB Hasselt gaat weer van start. Dit seizoen wordt geprobeerd van gebouw De Schakel een heus theater te maken met afwisselende voorstellingen voor jong en oud. Het programma voor het najaar is klaar en bevat een mix van muziekvoorstellingen, cabaret, filmavonden en jeugdvoorstellingen in de Schakel.

Het nieuwe seizoen gaat op 14 september van start met een optreden van de Leonard Cohen Revival Band in De Schakel. Deze succesvolle 10-koppige band brengt de muziek van schrijver, dichter en zanger Leonard Cohen opnieuw tot leven in een prachtige tribuut gebaseerd op het concert van Leonard in Londen 2009. Er plaats voor 180 man en de belangstelling is groot. Er is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Als vanouds is er ook iedere maand een filmvoorstelling, nu dus in de Schakel. Er wordt gestart met de film Perfect Days op 17 september, op 15 oktober de film One Life. Woensdagmiddag 16 oktober is er de kindervoorstelling Brutale Apen van jeugdtheater Krijt uit Zwolle. Op 22 november is de eerste cabaretvoorstelling met Verzingeving door het duo Spruijt en Opperman.Voor al deze activiteiten zijn kaarten te koop via www.scabhasselt.nl

 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour