20 september 2024 Gebruikers online: 31
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Gratis opfriscursus voor autorijdende 65-plussers

Geplaatst op: 3 september 2024

Veilig Verkeer Nederland (VVN) afdeling Hasselt-Zwartsluis houdt een gratis VVN-Opfriscursus voor automobilisten van 65 jaar en ouder uit de gemeente Zwartewaterland. Tijdens twee informele bijeenkomsten gaan deelnemers met een trainer en elkaar in gesprek over verkeersregels en -gedrag.

Deelnemers worden op beide dagen verwacht. Deze cursus bestaat uit twee bijeenkomsten van maximaal 2 uur. Samen met andere deelnemers frissen automobilisten de verkeerskennis op. Naast actuele verkeerstheorie worden fysieke veranderingen en de invloed die dit heeft op het rijgedrag bespreekbaar gemaakt. Aanvullend is het mogelijk een praktijkrit te doen in de eigen auto en advies te ontvangen over de rijstijl. Deelname aan de VVN Opfriscursus Auto is niet verplicht en het is geen examen.

Aanmelden: vanwege de grote belangstelling en beperkte capaciteit adviseert VVN geĂ¯nteresseerden direct aan te melden via de website vvn.nl/opfriscursussen of door een e-mail te sturen naar steunpuntoost@vvn.nl o.v.v. VVN Opfriscursus Zwartewaterland. Vermeld in de e-mail naam, adresgegevens, geboortejaar en telefoonnummer.

De cursus vindt plaats op: woensdag 16 oktober 2024 van 10.00 – 12.00 uur en op woensdag 23 oktober 2024 van 10.00 – 12.00 uur locatie: Hotel Zwartewater, De Vlakte 20, 8064 PC in Zwartsluis.
Bel voor meer informatie naar: 088 – 524 89 20.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour