19 september 2024 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Oranjevereniging Genne viert jaarlijks volksfeest 

Geplaatst op: 1 juli 2024

Oranjevereniging Genne e.o. vierde zaterdga haar jaarlijkse volksfeest, en het was wederom een groot succes. De middag begon met aangenaam warm weer, en zelfs enkele regenbuien in de avond konden de bezoekers niet deren.

Voor de kinderen waren er diverse gratis attracties beschikbaar, waaronder een uitdagende hindernisbaan en een springkussen voor de jongsten. Het programma zat boordevol activiteiten, met spellen voor kinderen tot 14 jaar in de middag en het spannende spel ‘De Alleskunner van Genne’ voor volwassenen in de avond. Bezoekers konden terecht in de consumptietent voor een hapje en een drankje.

Zoals voorgaande jaren was de opkomst van kinderen voor de volksspelen in de middag zeer goed. De Oranjevereniging is dankbaar voor de inzet van de vrijwilligers die hebben geholpen om deze middag tot een succes te maken.

’s Avonds was het de beurt aan de volwassenen om deel te nemen aan ‘De Alleskunner van Genne’. Uit een grote groep deelnemers wist Michael Roessink zich uiteindelijk tot winnaar te kronen. De deelnemers namen het tegen elkaar op in meerdere spelonderdelen, wat zorgde voor veel spanning en plezier.

De organisatie is heel tevreden met het bezoekersaantal in de avond, met een gemêleerd gezelschap van jong tot oud dat genoot van de spelen en de muzikale ondersteuning van DJ John. Aan het einde van de avond vond de traditionele verloting plaats met vele leuke prijzen. De hoofdprijs, een barbecue, werd gewonnen door Harold Meesters.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour