23 oktober 2024 Gebruikers online: 88
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Nog twee weken tot sluitingsdatum fotowedstrijd

Geplaatst op: 19 september 2023

Foto: Mark Schippers

Nog twee weken heeft iedereen de tijd de mooiste foto van Hasselt als Hanzestad in te sturen. In de afgelopen maanden is er volop gelegenheid geweest om het op een mooie wijze vast te leggen. Maar ook in de komende weken is hiervoor nog gelegenheid.

Fotoclub Positief daagt Hasselters, maar ook anderen, uit om een typische foto te schieten waarop ‘Hasselt van nu’ goed in beeld wordt gebracht. Verder is de vorm vrij. Het kan bij nacht, schemering of midden op de dag. Een foto van een mooie gevel, gracht of poort. Zonder mensen of met passanten zoals op de foto bij dit artikel.

Voor de jeugd – tot 18 jaar – bestaat de eerste prijs uit een workshop met professioneel fotograaf Ina Vrinssen. De andere eerste prijs is een overnachting met ontbijt voor twee personen in naar keuze de Hanzestad Deventer, Kampen of Zwolle.

Iedereen mag dus meedoen: jong, oud, inwoner of toerist. Er zijn twee categorieën. Zie voor de voorwaarden en verdere info www.fotoclubpositief.nl en de digitale flyer. Insturen kan tot en met zaterdag 30 september naar acpositief@gmail.com.

Op zaterdag 14 oktober maakt wethouder Harrie Rietman de genomineerden én winnaars bekend.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour