23 oktober 2024 Gebruikers online: 26

Olympia’28 start sterk maar zakt in tegen Flevo Boys

Geplaatst op: 22 oktober 2024

Archieffoto

De vrouwen van Olympia’28 begon zaterdag veelbelovend aan de wedstrijd tegen Flevo Boys in Emmeloord. Met goed combinatiespel en slimme passes creëerde het team in de eerste helft meerdere kansen. Dit leidde tot een verdiende 0-1 voorsprong na een mooie steekpass van Manuela Prins op Danicia van den Berg, die beheerst afrondde.

Flevo Boys reageerde snel en wist nog voor rust gelijk te maken, waardoor de ploegen met een 1-1 stand de kleedkamer in gingen.

Na de rust raakte Olympia de controle kwijt. Positiewisselingen in het veld zorgden voor verwarring en het team moest teruggrijpen op een defensieve 4-4-2-opstelling. Toch bleek Flevo Boys te sterk en Olympia’28 kon niet voorkomen dat de tegenstander meerdere keren toesloeg. De wedstrijd eindigde in een zware 7-1 nederlaag, ondanks een sterke start van Olympia’28.