23 oktober 2024 Gebruikers online: 29
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Afwisselende zangavond Grote Kerk voor Stichting Ontmoeting

Geplaatst op: 15 oktober 2024

Stichting Ontmoeting, die zich inzet voor hulp aan dak- en thuislozen, houdt zaterdag 2 november een speciale koor- en samenzangavond in de Grote Kerk. De avond staat in het teken van muziek en samenzang, met als doel geld in te zamelen voor het werk van de stichting onder deze kwetsbare doelgroep.

Tijdens de avond treden het Klein Mannenkoor Jerimôth uit Kampen en een groot samengesteld koor, met leden van verschillende koren, op. Ook zullen de instrumentale ensembles ‘Creâte Cantus’ en ‘Animato’ het publiek muzikaal verrassen. Alle koren en ensembles staan onder leiding van dirigent Ton Adema, terwijl de begeleiding op het orgel in handen is van Niels Adema. Daarnaast zal dominee Henk Westerhout een appelwoord spreken.

De avond begint om 19.30 uur en de kerkdeuren gaan open om 19.00 uur. De toegangsprijs bedraagt 5 euo per persoon, met een gereduceerd tarief van 2,50 uur voor kinderen tot 16 jaar. Voor gezinnen is er een speciale gezinskaart van 15 euro. Tijdens de avond wordt een collecte gehouden voor Stichting Ontmoeting.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour