20 september 2024 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Voorbeschouwing seizoensstart Olympia’28

Geplaatst op: 19 september 2024

Het eerste team van Olympia’28 trapt zaterdag het nieuwe voetbalseizoenaf met een thuiswedstrijd. Te gast op sportpark ’t Hoenbroeck is dan de VV Heeg.

Olympia’28 start het seizoen onder leiding van -de in maart van dit jaar aangestelde interim-trainers- Jordi van den Bosch en Wilco Slendebroek. Gezien het succes zijn zij ook voor dit seizoen met de clubleiding overeen gekomen aan te blijven als hoofdtrainers.

Ten opzichte van vorig seizoen zijn Brian Snijder, Jeffrey van de Belt, Jos Holtland, Julian Zuidema en Koen Holthof vertrokken. Nieuw binnen de selectie zijn Kevin de Kleine, Stan Ritsema en Dani Huurman en ook Matthan Admiraal terugkeerde. Doelstelling van het Hasselter trainersduo is om zich met deze jonge selectie eerder veilig te spelen en de spelers te helpen in hun ontwikkeling.

Voor Olympia’28 is Heeg een onbekende tegenstander. De laatste jaren kwam het Friese Heeg uit in de 3e klasse A waaruit men het afgelopen seizoen degradeerde via de nacompetitie. Heeg is één van de vier nieuwe tegenstanders dit seizoen voor de Hasselters. De andere nieuwe teams in de competitie zijn: HJSC uit Hommerts, FC Ulu Spor uit Zwolle en met het uit de 3e klasse gedegradeerde DESZ staat er weer een echte Zwartewaterland derby op het programma. De overige negen tegenstanders zijn voor Olympia’28 bekende teams uit het afgelopen seizoen. Ook is de competitie in de 4e klasse A met één team uitgebreid naar veertien teams.

Het gaat dus zaterdag weer om het eggie in de wedstrijd tegen vv Heeg. Een voorspelling is moeilijk te geven maar in de oefenperiode en bekerwedstrijden kreeg men toch een goed gevoel over het vertoonde spel van Olympia’28.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour