20 september 2024 Gebruikers online: 16
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Hasselters op weg naar Tour de Pancreas in Frankrijk

Geplaatst op: 6 september 2024

Talloze supporters, vele vrijwilligers en meer dan 120 deelnemers gaan volgende week naar Tour de Pancreas in Frankrijk. Ook Harryelle, Claudia, Arnold en Sandra uit Hasselt nemen deel aan het evenement voor het goede doel.

Dit viertal wil graag hun steentje bijdragen aan onderzoek naar alvleesklierkanker zodat er hopelijk zo snel mogelijk een medicijn of behandeling voor genezing beschikbaar komt. Claudia verloor haar man Anco Kattenberg op 12 augustus 2023 aan deze ziekte.

Bij Tour de Pancreas, van woensdag 11 september t/m zondag 15 september 2024, gaan deelnemers met elkaar de Mont Ventoux beklimmen, als wandelaar, hardloper of fietser. Met hun deelname gaan zij de sportieve uitdaging aan en halen ze geld op voor het goede doel. “Want we gaan niet alleen de strijd aan met de ‘Reus van de Provence’, maar ook tegen alvleesklierkanker. Baanbrekend onderzoek onder leiding van prof. dr. Casper van Eijck is hard nodig om het onderzoek naar behandelmethoden voor deze ziekte te financieren.”

Iedere donatie telt: www.tourdepancreas.nl/fundraisers/claudia-kattenberg

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour