20 september 2024 Gebruikers online: 17
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Hoofdapotheker Bart Bruggeman spreekt tijdens Parkinson Café

Geplaatst op: 27 augustus 2024

Het Parkinson Café Zwolle houdt op donderdag 5 september in Zwolle een bijeenkomst met als spreker Hoofdapotheker Bart Bruggeman van de Isala klinieken te Zwolle. Tijdens de lezing gaat dhr. Bruggeman in op de ontwikkeling van nieuwe medicijnen en de beschikbaarheid van bestaande medicijnen.

Iedere Parkinson patiënt is bekend met het medicijn Levodopa. Dit medicijn dat stijfheid van spieren tegen gaat wordt veelal in pil vorm genomen. Naast deze pillen zijn er verschillende andere methodes om de symptomen van Parkinson tegen te gaan zoals een Levodopapomp en Deep Brain Stimulatie.

Dhr. Bruggeman zal ingaan op verschillende methodes van symptoombestrijding. Elke methode heeft natuurlijk zijn voor- en nadelen welke worden besproken tijdens de lezing.

Mensen met Parkinson en andere belangstellenden uit Zwolle en (wijde) omgeving zijn welkom. Aanvang is om 15.00 uur. Inloop vanaf 14.45 uur. Opgave vooraf is gewenst en kan via info@parkinsoncafezwolle.nl of tel. 06-29744239. De Weijenbelt is te vinden aan de Campherbeeklaan 82 in Zwolle

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour