8 september 2024 Gebruikers online: 45
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Crowdfundingactie Dierenweide groot succes

Geplaatst op: 15 juli 2024

Naomi van Tongeren bedacht de naam 'Pardoes' voor het pasgeboren lammetje

De crowdfundingactie die de Dierenweide hield voor een nieuw hek is een groot succes geworden. Ruim 3000 euro werd ingezameld voor hekwerk om de weide in stand te houden en uit te breiden. Het bedrag is afgelopen zes weken bij elkaar gekomen via giften.

“Dit is een fantastisch bedrag, en hadden wij als vrijwilligers van de Dierenweide niet verwacht. Hiervoor willen we alle particulieren, bedrijven en alle deelnemers aan onze gezellige acties heel hartelijk bedanken, zonder deze enthousiaste bijdragen was het niet gelukt. Ook de vele positieve reacties die wij kregen geeft ons de bevestiging dat we als dierenweide gewaardeerd worden door veel inwoners van Hasselt”, schrijft May van Holthe tot Echten namens het vrijwilligersteam. Op korte termijn start de bouw van het hek van en kunnen een aantal onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd.

De afsluitende actie was een open dag op zaterdag 6 juli in de weide. Veel kinderen en volwassenen kwamen kijken bij de dieren en meedoen met de activiteiten. Tijdens de open dag kon iedereen een suggestie voor een naam voor het nieuwe lammetje inleveren. Veel kinderen bedachten een mooie naam, maar uiteindelijk koos de jury voor ‘Pardoes’, bedacht door Naomi van Tongeren.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour