16 september 2024 Gebruikers online: 45
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Goud voor Irene in Rastede

Geplaatst op: 1 juli 2024

Foto K. Riezenbosch

In de warme Duitse zon heeft de marchingband van Irene Hasselt met 85,461 punten goud gescoord in Rastede. Irene is hiermee in haar klasse wereldkampioen geworden. De vereniging is blij met dit prachtige resultaat en is bovenal trots op hoe de leden naar deze dag hebben toegewerkt.

Met dit concours is een eind gekomen aan een intensieve voorbereiding van de marchingband, maar de vereniging gaat nog niet op vakantie. Aanstaande zaterdag 6 juli laat Irene Inclusief van zich horen tijdens de open dag van zorgboerderij de Rietstulp in Mastenbroek. Irene Inclusief geeft haar optreden om 13.30 uur.

De leerlingen van Irene houden op donderdag 11 en maandag 15 juli een voorspeelavond. Op deze avond laten zij zien wat zij in het afgelopen jaar hebben geleerd. De avonden beginnen om 18.30 (11 juli) en 18:45 uur (15 juli) en worden gehouden in het clubgebouw van Irene aan Eikenlaan 21.

De jeugd wordt klaargestoomd voor de marching- of stageband van Irene. Deze onderdelen geven op woensdag 17 juli een gezamenlijk concert. Het concert begint om 19.30 uur en wordt gehouden op het terrein van het clubgebouw. Dit concert is de afsluiting van een mooi seizoen.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour