8 september 2024 Gebruikers online: 30
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Streetparade en dweilorkesten zorgen voor vrolijke decibellen

Geplaatst op: 15 juni 2024

Foto's: Gerrit Slurink

Muziek voerde zaterdag de boventoon in de Hasselter binnenstad. Acht muziekkorpsen namen deel aan de Streetparade en daarna maakten zeven dweilorkesten hun opwachting.

Ruthger Bergman geeft namens de organisatie aan dat ondanks het mindere weer kan worden teruggekeken op een succesvolle editie met veel publiek. “Het programma was dit jaar uitgebreid met de hilarische theatershow van het duo Boer Driekus en Boerin Bertha. Deze optredens werden door jong en oud gewaardeerd. ”

Evenementenband de Flierefluiters uit Sassenheim kwam bij de dweilorkesten als winnaar uit de bus. Het zilver ging naar Kapel Navenant uit Helmond en de derde plaats was voor Boerenkapel de Zwiebels uit Den Haag.

“De actie met een QR-code op de bierviltjes om geld in te zamelen voor de volgende editie, lijkt het nodige op te leveren. Ook werden viltjes mee naar huis genomen om later geld over te maken. Daarnaast gaan hoofdsponsor Holland Verzekerd en andere sponsoren door met hun steun aan dit evenement. Dit alles geeft ons de ruimte om voor volgend jaar dit gewaardeerde muziekfestijn weer uit te breiden.” geeft Ruthger aan.

 

 

 

 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour