16 september 2024 Gebruikers online: 37
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Startsein bouw Langs de Weiden

Geplaatst op: 31 mei 2024

Feestelijke start van de bouwproject Langs de Weiden in Mei

Wethouder Jan van der Poel gaf donderdagmiddag het feestelijke startsein voor de bouw van het project Langs de Weiden in Hasselt. Het plan bestaat uit 16 koopwoningen, is ontworpen door Weusten Liedenbaum architecten en wordt gerealiseerd door PHB Deventer. Alle woningen zijn inmiddels verkocht. De oplevering van de woningen is gepland in het voorjaar van 2025.

Met het begraven van een tijdscapsule gaf van der Poel het symbolische startsein voor de bouw. De tijdscapsule is gevuld met de krant van de dag en een officieel ondertekend certificaat van de betrokken partijen. De wethouder feliciteerde de nieuwe bewoners: “Weer zestien nieuwe woningen erbij in het mooie Hasselt. Prachtig gelegen aan de rand van de weilanden. Als gemeente zijn we blij dat deze inwoners hier hun nieuwe plek hebben gevonden.”

Langs de Weiden

Het nieuwbouwproject ‘Langs de Weiden’ is onderdeel van de nieuwe wijk ‘Hasselt Om de Weede’. VanWonen ontwikkelt hier in totaal 42 woningen in verschillende fasen in het nieuwe deelgebied Over de Weede.

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour