20 september 2024 Gebruikers online: 24
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Motor Toerclub Hasselt viert de zomer met de Avond4daagse

Geplaatst op: 28 mei 2024

Wie van motorrijden houdt en het leuk lijkt met gelijkgestemden in clubverband te rijden wordt uitgenodigd voor de Avond4daagse van MTC Hasselt. Elke donderdagavond in de maand juni kan worden genoten van een prachtige motorrit van ongeveer 100 kilometer. Ook niet-leden zijn ook van harte welkom om mee te rijden.

“De Avond4daagse is de perfecte gelegenheid om te genieten van lange zomeravonden. Er zijn mooie routes in alle windrichtingen rondom Hasselt. De toercommissie heeft haar uiterste best gedaan om de mooiste weggetjes, het lekkerste asfalt en vlotste bochtjes in de regio met elkaar te verbinden. En omdat het ’s avonds relatief rustig is op de weg, kun je lekker dóór. Neem vooral je motorrijdende vrienden en kennissen mee. Want motorrijden is vooral ook het delen van een passie”, aldus Astrid van Dijk namens de motorclub.

Op 6, 13, 20 en 27 juni zijn er toertochten van ca. 100 km uitgezet. Wie een rit mist kan deze op 4 juli inhalen. De routes starten en eindigen bij het clubgebouw aan de Burgemeester Malcorpslaan in Hasselt om 19.00 uur. Verzamelen en routes laden vanaf 18.45 uur. De routes kosten 1 euro per avond. Bij terugkomst kan onder het genot van een drankje worden nagepraat in het clubgebouw.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour