20 september 2024 Gebruikers online: 20
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Beleef een culinaire barbecuetrip bij De Compagnie

Geplaatst op: 21 mei 2024

(Adv.) Culinair barbecueën is al jaren een grote passie van René van Eetcafé De Compagnie. 8 juni neemt hij daarom zijn gasten mee op een smaakvolle trip langs een paar fantastische bereidingen uit de smoker en kamado-barbecue. “Denk aan verse zalmzijde gerookt met whiskyhout en vleesbereidingen die weinigen eerder hebben geproefd. Wat er allemaal wordt geserveerd blijft nog even een verrassing”, aldus de kroegbaas die ook een beetje viert dat hij nu bijna een jaar aan het roer staat van De Compagnie.

René: “Barbeknoeien -in de volksmond- leidde tot de naamgever van dit evenement: Een avondje knoeien.” Deelnemers leggen een vast een bedrag in voor een avondje onbeperkt genieten van een rijk aangeklede barbecue en keuze uit alle speciaalbieren, zowel van de tap als fles. “We gaan uit van lekker weer en we hebben vergunning gekregen om de straat tijdelijk af te zetten voor verkeer en veiligheid van onze gasten. Dat zorgt voor ruimte voor een groter terras, de imposante smoker -met dank aan Kontento- en m’n eigen kamado-barbecue. Iedereen krijgt het vis en vlees direct geserveerd van de barbecue, dat wordt genieten”, vertelt René glunderend.

Maar liefst vier uur lang, van 17.00 tot 21.00 uur, kunnen alle deelnemende gasten onbeperkt genieten voor 60 euro per persoon. René: “Toen ik het nog maar net bekend maakte zat ik al aan vijftig deelnemers, dus het is sowieso al geslaagd. In totaal kunnen er 100 personen dit Avondje Knoeien meemaken, en vol is vol!”

René is momenteel nog in gesprek met verschillende bierbrouwers voor extra speciale bieren die niet zomaar te verkrijgen zijn. Dus ook de fijnproever van het bijzonder gerstenat kan naast het smaakvolle eten volledig aan z’n trekken komen.

Reserveer nu via een mailtje naar rene@eetcafedecompagnie.nl of met belletje naar 038 4771910, en beleef een unieke barbecue-avond aan de Prinsengracht.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour