19 september 2024 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Workshop over patiëntenportaal MijnGezondheid.net

Geplaatst op: 31 januari 2023

De bibliotheek biedt donderdag 9 februari een workshop aan over het patiëntenportaal MijnGezondheid.net. Steeds meer huisartsen maken gebruiken van een patiëntenportaal, zo ook de huisartsen in Hasselt. Hierin staan de medische gegevens van de patiënt. Om toegang te krijgen tot een medisch dossier kan een huisarts gericht vragen stellen en de regie houden over de gezondheid van patiënten. Via het portaal kunnen ook afspraken maken, per e-mail vragen stellen aan de dokter (e-consult) en herhaalrecepten aanvragen.

De workshop in Bibliotheek Hasselt wordt op twee momenten gegeven, eenmaal in de middag van 14:00-15:30 uur en eenmaal in de avond van 18:30-20:00 uur, beide op donderdag 9 februari. Deelnemers worden gevraagd eigen laptop of tablet mee te nemen. Wie daar niet over beschikt kan eventueel een laptop lenen.

Deelname aan de workshop is gratis en biedt plek aan maximaal tien deelnemers. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.bibliotheekzwartewaterland.nl/agenda of neem rechtstreeks contact op met Bibliotheek Hasselt, telefoon: 038-4771716 of mail hasselt@bibliotheekzwartewaterland.nl.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour